Bibliotheek zorgt er voor dat mensen toch boeken kunnen lezen

Bibliotheek biedt afgeschreven boeken gratis aan

DALFSEN – Omdat de bibliotheek vanwege het corona virus gesloten is, worden afgeschreven boeken gratis aangeboden. De boeken zijn af te halen op woensdag 25 en donderdag 26 maart van 11.00 tot 14.00 uur buiten bij de ingang van de TrefkoelePlus. Iedereen kan maximaal drie boeken per persoon ophalen. Net als overal moet ook hier gepaste afstand van elkaar gehouden worden.

Leden van de bibliotheek krijgen gelegenheid geleende boeken toch af te halen

Omdat het niet voor iedereen mogelijk is om digitaal te lezen, biedt de bibliotheek leden, die niet in de gelegenheid zijn online te lezen, de mogelijkheid toch boeken af te halen in Dalfsen. Als ook dit niet lukt, worden de boeken bij mensen thuis afgeleverd in dringende gevallen.

Belangstellenden kunnen een e-mail sturen naar info@bibliotheekdalfsen.nl met daarop duidelijk het bibliotheeknummer, naam, adres en telefoonnummer. Vermeld daarbij welke boeken u graag wilt lezen (titel /schrijver). U kunt maximaal vijf boeken tegelijk lenen. Als u voor 11.00 uur s’ morgens mailt, dan proberen de bibliotheekmedewerkers de boeken voor u klaar te leggen. Helaas kunnen alleen boeken uitgeleend worden die in de bibliotheek Dalfsen voorradig zijn.

De bibliotheekmedewerkers doen de boeken in een tas met uw naam erop en leggen deze klaar in de hal van TrefkoelePlus/ of bij mooi weer buiten. De boeken zijn af te halen tussen 12.00 -14.00 uur. Mocht u niemand hebben in de buurt of familie die dat voor u kan doen, dan bezorgen zij de boeken op uw verzoek thuis. De boeken kunnen tot nader bericht ‘niet’ worden ingeleverd. De uitleenperiode is boetevrij.

Bibliotheek Dalfsen hoopt op deze manier een beetje te helpen in deze moeilijke tijd en wenst iedereen veel leesplezier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.