Home / tweetpost / Bedrijf uit Ommen verlicht de lucht: ‘Voor iedereen die zich keihard inzet in de strijd tegen coronavirus’

Bedrijf uit Ommen verlicht de lucht: ‘Voor iedereen die zich keihard inzet in de strijd tegen coronavirus’

OMMEN – Vanuit het hele land ontstaan er solidariteitsacties tijdens de coronacrisis. Ook LSP Stage Equipment uit Ommen wil haar steentje bijdragen. “De afgelopen week zijn er een aantal acties gedaan om de helden van de samenleving, de mensen die keihard aan het werk zijn om ons zoveel mogelijk van dienst te zijn in deze crisis, een steuntje in de rug te geven. Wij zetten met liefde onze materialen en mensen in”, laat LSP Stage Equipment weten.

De evenementenbranche heeft het zwaar te verduren door de virusuitbraak. Veel evenementen zijn tot 6 april opgeschort. De kans is groot dat die maatregelen nog verlengd worden. En dus worden de materialen, die normaal gesproken worden gebruikt bij festivals en evenementen, gebruikt om de ‘helden van de samenleving’ een hart onder de riem te steken. Op zondag verlicht het bedrijf tussen 20.00 en 20.30 de Ommer sterrenhemel met lichten. “Als blijk van waardering en steun voor alle helden die zich inzetten in de bestrijding van het coronavirus.”

Heb je vanuit huis een mooie foto weten te maken? Gebruik dan de hashtags #lightthesky #lspgroup #staystrong #samentegencorona

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

One comment

  1. Da’s een fijn gebaar maar ik hoop dat het publiek vanuit hun huis dit gaat aanschouwen en niet als makke schapen zich laten verleiden en anderen hierdoor de dood injagen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.