Zonne-energie voor Vinkenbuurt en omliggende gemeenten

(Advertorial)

Vinkenbuurt Stroomt is een energiecoöperatie opgericht door inwoners van Vinkenbuurt. De coöperatie gaat een duurzame zonne-energie installatie realiseren op de staldaken van de familie Van Spijker in Vinkenbuurt. Energiemaatschappij Greenchoice is partner in dit project. Zij zal de op te wekken zonne-energie afnemen.

Het gaat goed met de verkoop van zonnepanelen bij Vinkenbuurt Stroomt. Er zijn in totaal 2200 panelen beschikbaar en wanneer 80% daarvan verkocht is, wordt gestart met de aanleg van het zonnepark. De zonnepanelen gaan vlot van de hand, op dit moment zijn er zo’n 1200 verkocht. Het lijkt er dan ook op dat de er binnen afzienbare tijd kan worden begonnen met de aanleg van het park.

Er is nog een aantal zonnepanelen beschikbaar

Samen kunnen wij lokaal duurzame energie opwekken en profiteren van alle voordelen van zonne-energie. Inwoners van Vinkenbuurt, Dedemsvaart, Balkbrug, Ommen, Witharen, Dalfsen, Oudleusen en Nieuwleusen die graag zonnestroom willen maar geen panelen op eigen dak willen of kunnen leggen, kunnen aan dit buurtproject deelnemen. Voorwaarde is een kleinverbruiksaansluiting. Deelnemers kunnen rekenen op opbrengst uit de verkoop van de opgewekte zonne-energie en op belastingvoordeel vanuit de postcoderoosregeling van de overheid waarbinnen het project valt. Deelnemen kan al vanaf 25 euro per zonnepaneel.

Meer informatie en contactinformatie vindt u op onze website www.vinkenbuurtstroomt.nl. Daarnaast bent u van harte welkom op donderdag 5 maart 2020 in De Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen. Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt uitleg gegeven over het project en u kunt er al uw vragen stellen. De inloop is om 19.30 uur en de aanvang is om 20.00 uur. Op maandag 2 maart is er een bijeenkomst geweest in Dedemsvaart.

We zien ernaar uit om u als deelnemer te mogen begroeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.