Slimmer afvallen met Body Support

Advertorial

Met het Body Support programma ben je slimmer bezig. Of je nu wilt afvallen, op gewicht wilt blijven of het maximale uit je training wilt halen. Body Support is geen dieet maar een ondersteuning bij een gezonde leefstijl. Door een uitgebalanceerd voedingspatroon verbrand je meer en krijg je meer energie. Het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan.

Geen ingewikkelde menu’s, geen hongergevoel, het hele gezin kan mee eten en de boodschappen kunnen gewoon in de supermarkt worden gehaald. Je krijgt een wekelijkse boodschappenlijst en dagmenu’s op maat, speciaal afgestemd op jouw energiebehoefte.In combinatie met het trainen op de Milon Cirkel waarbij je zowel je conditie als je spierkracht verbetert zal je nog sneller resultaten behalen én behouden. De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van acht verschillende volautomatische fitnesstoestellen (zowel kracht als cardio).

Meer dan dertig enthousiastelingen zijn vanaf januari gestart met Body Support binnen Kontrast en raden het programma aan anderen aan vanwege de behaalde resultaten. De juiste voeding geeft energie en met energie bereik je sneller je doel. Minder gewicht, betere lichaamssamenstelling, minder vetmassa, fitter en energieker. Voor meer informatie kun je bellen met Kontrast: 0529-434447

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.