Home / / Zondag 16 februari: VoetbalQuiz bij Nikki’s

Zondag 16 februari: VoetbalQuiz bij Nikki’s

DALFSEN – Welke club is regerend landskampioen in Duitsland? In welke stad werd de WK-finale van 2010 gespeeld? En bij welke Spaanse club speelde Ryan Babel? Het zijn vragen die zomaar voorbij kunnen komen tijdens de VoetbalQuiz in Nikki’s. Deze vindt plaats op zondag 16 februari, vanaf 19.00 uur.

Deelname is voor alle leeftijden en het inschrijfgeld is slechts 5 euro per persoon. Meedoen kan in teams van minimaal één en maximaal vier personen. De presentatoren vuren in totaal 110 vragen af op de deelnemers, verdeeld over 10 categorieën. Aanmelden kan aan de bar of via info@nikkisdalfsen.nl.

Lees ook

Ommen-zuid komt met 235 steunbetuigingen

‘Een ideale oplossing bestaat niet’ OMMEN – “Een oplossing die iedereen tevreden stelt, bestaat helaas …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.