Zondag 16 februari: VoetbalQuiz bij Nikki’s

DALFSEN – Welke club is regerend landskampioen in Duitsland? In welke stad werd de WK-finale van 2010 gespeeld? En bij welke Spaanse club speelde Ryan Babel? Het zijn vragen die zomaar voorbij kunnen komen tijdens de VoetbalQuiz in Nikki’s. Deze vindt plaats op zondag 16 februari, vanaf 19.00 uur.

Deelname is voor alle leeftijden en het inschrijfgeld is slechts 5 euro per persoon. Meedoen kan in teams van minimaal één en maximaal vier personen. De presentatoren vuren in totaal 110 vragen af op de deelnemers, verdeeld over 10 categorieën. Aanmelden kan aan de bar of via info@nikkisdalfsen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.