Zoekplaatje

Een foto van de bevrijding van Dalfsen, afkomstig uit het Fotoarchief van de Gemeente Ommen. Het is één van zeven bevrijdingsfoto’s die (ooit) zijn aangeleverd door G. Hetsemans uit Ommen. Het mooie van deze foto is dat er duidelijk herkenbare gezichten op staan. We zijn benieuwd of er aan de hand hiervan nog namen zijn te achterhalen. Wie helpt?

Op het vorige zoekplaatje uit deze 2-wekelijkse reeks (portretfoto van drie dames, mogelijk familie van ‘Ommer’ Geert de Vries uit Dunedin in Nieuw Zeeland) hebben we helaas geen reacties ontvangen, evt. reacties zijn alsnog zeer welkom.
Blij verrast zijn we met de reactie van Bert van der Linde met informatie over het zoekplaatje van week 52 (archiefnummer IO0004, drie dames op de warenmarkt op het Kerkplein in Ommen): “Mevrouw met melkkannetje is Dina Wermink – van der Linde uit Witharen. de mevrouw met de schaal is mevr. Noeverman, ook uit Witharen.”

Reacties op het zoekplaatjes van deze week graag met vermelding van archiefnummer U0000-4 verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Rembrandtstraat 33 (7731SE) in Ommen. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Autocentrum Cents, een allround autobedrijf waar je als klant een naam hebt en geen nummer bent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.