Andere vertrektijden van Buurtbus Vechtdal

DALFSEN – Het bestuur van de Buurtbusvereniging Vechtdal heeft besloten om de vertrektijden van lijn 591 (Nieuwleusen – Dalfsen) per 16 februari 2020 iets aan te passen. Om de aansluiting op het station in Dalfsen met de treinen uit Zwolle en Ommen weer optimaal te krijgen, zijn alle vertrektijden van de buurtbus bij alle haltes met twee minuten vervroegd. Deze aanpassing zal voor het eerst te merken zijn op maandag 17 februari.De laatste landelijke aanpassing van de dienstregeling van het openbaar vervoer – ingegaan op 15 december 2019 – heeft onder meer tot gevolg dat de Blauwnettreinen uit Zwolle twee minuten eerder arriveren op het station in Dalfsen. Door deze nieuwe afstemming is er weer iets meer tijd voor de passagiers die willen overstappen op deze treinen.

Informatie

Buurtbusvereniging Vechtdal heeft al geruime tijd een eigen website, waarop iedereen deze aangepaste dienstregeling, de route en actuele informatie kan vinden. Het bijzondere blijft, dat naast de bushaltes, ook op andere plaatsen langs de route kan worden in- en uitgestapt. Als men het duidelijk aangeeft, kan in principe elke plek worden gebruikt, als er maar veilig kan worden gestopt door de chauffeur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.