Home / / Wie mag zich kronen tot Maestro van Ommen?

Wie mag zich kronen tot Maestro van Ommen?

Normaal gesproken duurt een opleiding tot dirigent zeker vier jaar. Maar zes bekende Ommenaren durven de uitdaging aan te gaan om met een stuk minder bagage, het A-orkest van Soli Deo Gloria te dirigeren. Met slechts één masterclass van SDG-dirigent Marten van der Wal en twee repetities met het fanfareorkest, dirigeren ze elk twee muziekstukken. Een deskundige jury en natuurlijk ook het publiek zal een oordeel geven over wie de beste dirigent is van deze zes. Wie mag zich kronen tot Maestro van Ommen? Zorg dat u er bij bent, vrijdag 13 maart, 20.00 uur in de theaterzaal van De Carrousel. Kaarten zijn binnenkort te bestellen via www.sdgommen.nl.

Lees ook

Het Boek van de Week

De vader van de Britse Christa Geering heeft een oorlogstrauma opgelopen. Tijdens WOI heeft hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.