Home / / Werkgroep alweer actief voor de Timmerweek Dalfsen

Werkgroep alweer actief voor de Timmerweek Dalfsen

Wie neemt de hamer daarna over?

DALFSEN – De werkgroep van de Timmerweek Dalfsen is gestart met de voorbereidingen van de editie van 2020. Het is alweer de vierde in de huidige vorm. De organisatie hoopt er met vele vrijwilligers en sponsoren een mooie week van te maken. In de maand mei volgt er meer informatie over de aanmelding van kinderen en vrijwilligers.

De Timmerweek Dalfsen wordt georganiseerd door een werkgroep van vijf enthousiaste ouders waarvan de kinderen mee timmeren. Na de editie van 2020 zullen enkele werkgroepleden (na vier jaar) stoppen. Daarom zoekt de organisatie enthousiaste ouders die voor opvolging willen zorgen. Er staat reeds een stevige basis en van belangstellenden wordt verwacht een paar jaar mee te draaien. In het kort komt het erop neer dat er ongeveer vijf bijeenkomsten zijn, voordat de week begint. Er ligt een draaiboek met een taakverdeling en de week zelf (de eerste week van de zomervakantie) is een werkgroeplid veel aanwezig op het terrein van de Timmerweek. Qua voorbereiding kunnen de leden veel zelf inplannen. Na de Timmerweek is dit vrijwilligerswerk weer even een half jaar klaar. Echter, de meesten zijn er dan al flink mee besmet geraakt.

Belangstellenden die vanaf volgend jaar onderdeel van deze werkgroep willen zijn kunnen contact opnemen met één van de werkgroepleden via: timmerweekdalfsen@hotmail.com.

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.