Home / / Wandelen van Hoonhorst naar de Aalshorst

Wandelen van Hoonhorst naar de Aalshorst

OMMEN – Op donderdag 27 februari vindt de eerstvolgende wandeling van WijZ Welzijn Ommen plaats. De wandeling onder begeleiding van Agnes Nijmijer gaat van Hoonhorst naar de Aalshorst. De route loopt onder meer langs het Engelse werk. Na terugkomst is er gelegenheid samen koffie te drinken. Kosten deelname: 1,50 euro per persoon. Verzamelen om 09.00 uur op de Voormars in Ommen. De start van de wandeling is om 09.30 uur vanaf de R.K. Kerk in Hoonhorst.

Lees ook

Schuifwand bij OVC ’21 verfraaid

OMMEN – De witte schuifwand in het clubhuis van OVC ’21 is niet meer. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.