Viering 75 jaar vrijheid met groot aantal koren en bands in Kulturhus de Spil

NIEUWLEUSEN – Op 25 april slaan tal van koren en bands belangeloos de handen inéén tijdens het vrijheidsconcert in Kulturhus De Spil. Tussen de muzikale bedrijven door is er ruimte voor ooggetuigenverslagen van Nieuwleusenaren, worden er gedichten voorgedragen en zijn er beelden te zien van Nieuwleusen van vroeger.

De organisatie spreekt van de grootste muzikale samenwerking tot dusver en hoopt dat de sporthal op 25 april vol zit met honderden Nieuwleusenaren, die samen terugdenken aan wat is geweest en samen de vrijheid vieren.

Het exacte aantal zangers en zangeressen dat deelneemt is nog niet bekend, maar Stefan Keijzer, manager van Kulturhus de Spil, verwacht ongeveer 200 deelnemers. Trots is hij op het feit dat nagenoeg alle koren uit Nieuwleusen deelnemen aan dit grote evenement. Met dit vrijheidsconcert herdenkt Kulturhus de Spil op een memorabele manier dat Nieuwleusen in april 1945 werd bevrijd. “Het zal een onvergetelijke avond zijn”, aldus Keijzer.

Vanaf woensdag 19 februari start de kaartverkoop in Grand Café de Spil. De kosten bedragen 2,50 euro voor een kaartje (dit is inclusief een drankje).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.