Vier zakelijke musthaves voor hem en haar op het werk

(Ingezonden mededeling)

In de afgelopen jaren zijn we steeds flexibeler gaan werken. We hoeven niet meer standaard naar kantoor. Tegenwoordig kunnen we makkelijk inloggen vanuit huis of een locatie elders. Ook hebben we tegenwoordig bijna allemaal een laptop van de zaak en een mobiele telefoon. Die wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen maar wat zijn de nu zakelijke musthaves voor hem en haar.

Powerbank

Tegenwoordig verwachten we van onszelf en anderen dat we 24/7 bereikbaar zijn. De hele dag bellen, whatsappen en nog even je LinkedIn profiel bijwerken. Je hebt met ruim twee uur te gaan nog maar 1% batterij op je telefoon over. Je tovert snel een oplaadkabel uit je tas maar tot je grote schrik zie je nergens een stopcontact in de buurt. Om soortgelijke situaties in de toekomst te voorkomen is het kopen van een powerbank een absolute musthave.

Laptop sleeve

We hebben tegenwoordig bijna allemaal een laptop van de zaak. Vroeger waren dat nog van die grote apparaten die je eigenlijk altijd thuis liet liggen. Hoe anders is dat nu? Mooie slanke designs van verschillende merken. Om te voorkomen dat je sleutels krassen over de cover van je laptop is het aan te raden hiervoor een laptop sleeve te kopen.

Tablet

Met de komst van tablets werd het een stuk gemakkelijk om te werken waar je wilt. Een tablet is makkelijk mee te nemen en past vaak gewoon in je (hand)tas. Eenvoudig kan je op een tablet je e-mail bijwerken voordat je een bezoek gaat brengen aan de volgende klant. Hoe je in de buitenlucht verbinding maakt met het internet? Sommige tablets zijn uitgerust met een module om een simkaart te plaatsen. Heb je deze optie niet? Dan kan je met je mobiele telefoon eenvoudig een hotspot aanmaken.

Laptoptas

Bijna elke werknemer met een laptop van de zaak heeft er één of meerdere. In de meeste gevallen krijg je een simpele tas van de zaak om je laptop in te vervoeren. Wanneer je hier tevreden mee bent is dat natuurlijk hartstikke goed. Sommige standaard laptoptassen hebben weinig mogelijkheden om andere accessoires in op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan de (auto)sleutels, telefoon, oplader, portemonnee en je aantekeningenboekje. Soms is dit allemaal mogelijk maar wil je net even wat meer.

Op zoek naar een fraaie laptoptas? Kijk dan eens naar het laptoptassen van het populaire merk van Castelijn en Beerens. Deze producten staan niet alleen bekend om hun fraaie designs, maar ook om de kwaliteit van de producten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.