Home / / Verkoop Quiltartikelen voor goed doel

Verkoop Quiltartikelen voor goed doel

OMMEN – Dina Poortier uit Ommen is nog steeds actief met het maken van allerlei Quiltartikelen. Om de komende zomer- en boerenmarkten niet zonder te zitten heeft Dina in de afgelopen maanden weer een flinke voorraad eigenhandig gemaakte spulletjes weten te maken. Het gaat om onder andere kleden, tassen, kussens, schorten, pannenlappen en ovenwanten.

Wie niet zo lang wil wachten kan ook bij haar aan huis terecht aan de Hardenbergerweg 71 in Ommen. De opbrengst van de artikelen is bestemd voor de stichting ‘Good Hope’, die een medische post in zuidwest Oeganda ondersteunt.

Lees ook

Lampie

Kwikstaart   Vilsteren of Junne? Even checken. Juist, de temperatuur oplopend naar een graadje of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.