Twentse Humor in Nieuwleusen

Twente Plat zaterdag 29 februari in De Spil

NIEUWLEUSEN – Twente heeft al jarenlang een naam op te houden als het om de dialecthumor gaat. Toppers als De Wierdense Revue, Gait Oet`t Klooster en Naats Oet Hengel brachten door de jaren heen het publiek in vervoering met onvergetelijke conferences en aanstekelijke theatervoorstellingen. In de voetsporen van deze illustere voorgangers trekt het humorgezelschap Twente Plat al jarenlang langs de Oost- Nederlandse theaters met voorstellingen boordevol Twentse humor op z`n best. Een bezoekje aan Twente Plat is dan ook een feest voor de lachspieren.

Ook in het seizoen 2019/ 2020 brengt Twente Plat weer een gloednieuwe voorstelling, waarin alle ingredi├źnten terug te vinden zijn, die de Twentse humor zo aanstekelijk maakt. Heerlijke conferences, prachtige liedjes en sprankelijke sketchen worden aaneen geregen tot een bont programma, waarin de gulle lach voorop staat. Twente Plat is keigoed in het neerzetten van dolkomische typetjes en in het nieuwe programma passeren dan ook een aantal bijzondere figuren de revue. Zoals de hartsvriendinnen Aaltje & Trijntje, die het opnieuw in het vet krijgen met hun mannen. En Mans de beveiliger, die alweer het Binnenhof onveilig maakt. En natuurlijk ook Hendurk & Geessie, die heerlijke anekdotes ophalen uit hun geboortedorp. Daarnaast staan de vier leden van de groep hun mannetje als het om de muziek gaat. De aanstekelijke liedjes in het programma worden live begeleid op een grote verscheidenheid aan instrumenten.

Oergezellig avondvullend

Twente Plat speelt weer een oergezellig, onvergetelijk en avondvullend programma, waar het zeer goed toeven is. Op zaterdag 29 februari komt de groep in Kulturhus De Spil, Koningin Julianalaan 10, Nieuwleusen, telefoon 0592 481772. De entreekaarten voor dit avondje uit zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar aan de zaal. Telefonisch reserveren kan ook. Bel dan met De Reserveerlijn onder nummer: 074 3841718 en de kaarten liggen voor aanvang van de voorstelling klaar aan de kassa (geen extra kosten). Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.