TV Lemele ‘verdient’ 1080 euro aan glasvezel actie

LEMELE – In samenwerking met Voscomtronics Ommen, intermediair van Glasvezel Buitenaf Vechtdal, heeft tennisvereniging Lemele via haar social media kanalen, 54 huishoudens in Lemele weten te overtuigen voor de aanleg van glasvezel. Door dit aantal werd de 40% norm gehaald. Dit heeft geresulteerd in de verdubbelaar vanuit Glasvezel Buitenaf Vechtdal. Mede hierdoor is de aanleg van glasvezel in de kern van Lemele een feit. Tennisvereniging Lemele is content met deze financiële bijdrage.

Rico Magsino, eigenaar van Voscomtronics Ommen, overhandigde de waardecheque bij de club. Verder op de foto: de trotse penningmeester Arie de Jong en voorzitter René van der Linde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.