Home / / Succesvolle sponsoravond van vier sportclubs

Succesvolle sponsoravond van vier sportclubs

DALFSEN – Donderdagavond 13 februari hielden de besturen van de voetbalverenigingen ASC’62, S.V. Dalfsen, V.V. Hoonhorst en S.V. Nieuwleusen gezamenlijk een avond voor hun sponsoren. Dit vond plaats in de theaterzaal van restaurant grand café De Fabriek in Dalfsen.

Bij het welkomstwoord spraken de clubs hun waardering uit richting de sponsoren. Evenals voorgaande jaren vertelde een aansprekende gastspreker, in dit geval Gert Jacobs over zijn ervaringen en anekdotes uit het verleden. Gespreksleider van deze avond was Ton Wildvank.

Gert Jacobs oud-wielrenner, meesterknecht van Jean Paul van Poppel bij de ploegen Superconfex en PDM, bracht een boeiend verhaal over de wielersport vol humor en zelfkritiek met daarin lessen voor het bedrijfsleven. Daarnaast was hij zeer open over zijn zwarte gat na het afscheid van de sport. Zijn doorzettingsvermogen bracht hem er uiteindelijk weer bovenop.Tegenwoordig is hij een graag geziene gast op TV, een inspirerend spreker en zeer actief op o.a. LinkedIn als maker van spraakmakende en motiverende vlogs. Nadat de gastspreker aan het woord was geweest en diverse vragen had beantwoord was het tijd voor de netwerkborrel.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Boek van de Week: ‘De Leeuwen van Sicilië, het verhaal van de beroemde familie Florio’

Het is 1799 als er in Calabrië in de laars van Italië een aardbeving plaats …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.