Succesvolle sponsoravond van vier sportclubs

DALFSEN – Donderdagavond 13 februari hielden de besturen van de voetbalverenigingen ASC’62, S.V. Dalfsen, V.V. Hoonhorst en S.V. Nieuwleusen gezamenlijk een avond voor hun sponsoren. Dit vond plaats in de theaterzaal van restaurant grand café De Fabriek in Dalfsen.

Bij het welkomstwoord spraken de clubs hun waardering uit richting de sponsoren. Evenals voorgaande jaren vertelde een aansprekende gastspreker, in dit geval Gert Jacobs over zijn ervaringen en anekdotes uit het verleden. Gespreksleider van deze avond was Ton Wildvank.

Gert Jacobs oud-wielrenner, meesterknecht van Jean Paul van Poppel bij de ploegen Superconfex en PDM, bracht een boeiend verhaal over de wielersport vol humor en zelfkritiek met daarin lessen voor het bedrijfsleven. Daarnaast was hij zeer open over zijn zwarte gat na het afscheid van de sport. Zijn doorzettingsvermogen bracht hem er uiteindelijk weer bovenop.Tegenwoordig is hij een graag geziene gast op TV, een inspirerend spreker en zeer actief op o.a. LinkedIn als maker van spraakmakende en motiverende vlogs. Nadat de gastspreker aan het woord was geweest en diverse vragen had beantwoord was het tijd voor de netwerkborrel.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.