Sjoelavond en handwerkochtend wekelijks in het Bezoekerscentrum Ommen

OMMEN – Het Bezoekerscentrum Ommen is sinds 11 februari gestart met een wekelijkse sjoelavond en een handwerkochtend. Deze avonden en ochtenden worden begeleid door vrijwilligers.

De sjoelavond vindt wekelijks plaats op dinsdagavond. Iedereen is welkom en deelname bedraagt 7,50 euro per persoon inclusief koffie/thee en een plak cake. Vanaf 19.30 uur tot 21.30 uur wordt er gesjoeld. Indien men vaste deelnemer wil worden, kan er meteen gebruik worden gemaakt van een prijsvoordeel. Aanmelden kan via www.bezoekerscentrumommen.nl

De handwerkochtend vindt wekelijks plaats op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname bedraagt 5,00 euro per persoon inclusief koffie/thee en een plak cake. Neem een eigen handwerkje mee en ‘haak aan’.

Bereikbaarheid

Het Bezoekerscentrum Ommen bevind zich aan de Hammerweg 59a, te Ommen (bij de Besthmenermolen). Bij het bezoekerscentrum kun je gratis parkeren en er is een invalidentoilet. Het bezoekerscentrum is met de bus te bereiken (lijn 81) en met de Buurtbus Vilsteren, attendeer de chauffeur van de buurtbus dat je er bij het bezoekerscentrum uit wilt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.