Sing-in in de Grote Kerk

DALFSEN – Op zondagavond 23 februari is er in de Grote Kerk aan het Kerkplein te Dalfsen een Sing-in, gepresenteerd door Henriëtta Kuipers. Het thema is: Volg je Mij?

De band bestaat uit: Floris Meerveld (piano), Arvid Kwakkel (gitaar), Linda Holsappel (dwarsfluit), Leonardo van Lenthe (viool), Edwin Vetkamp (basgitaar) en Harm Jan Sietsma (drums). Bij de kinderliederen mogen de kinderen meezingen op het podium. De toegang is vrij, de opbrengst van de collecte is bestemd voor hulp aan de straatkinderen in Ethiopië. De Sing-in begint om 19.00 uur en na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie, thee en limonade.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.