She Fashion en Kamst Mode slaan de handen ineen

(Advertorial)

DALFSEN – Tien jaar geleden begon Miranda Brandsema haar damesmodezaak She Fashion in Dalfsen. Daarmee heeft ze samen met haar team een geweldige winkel opgebouwd met een bijbehorende klantenkring die tot ver buiten Dalfsen reikt. Toch heeft Miranda besloten te stoppen met ondernemen.

De zoektocht naar een geschikte overnamekandidaat duurde niet lang. Als eerste benaderde ze Kamst Mode. Het relatief jonge ondernemerskoppel Bas en Vanessa Kamst waren in haar ogen de perfecte match. Na het eerste gesprek in januari, bleek het meteen te klikken en werden de handtekeningen half februari gezet. She Fashion wordt officieel per 1 augustus overgenomen door Kamst Mode.

Kamst Mode is een familiebedrijf dat al bijna 75 jaar bestaat. Als derde generatie staan Bas en Vanessa aan het roer van hun winkels in Emmen, Nieuw-Amsterdam, Coevorden en Hardenberg. Miranda noemt Bas en Vanessa energiek en creatief. Het duo is constant in ontwikkeling en uitermate actief op het gebied van marketing. Dit is precies wat Miranda haar winkel in Dalfsen ook gunt.

Het persoonlijke karakter van She Fashion past volledig bij het gevoel van Kamst Mode. De oprechte aandacht, het persoonlijk stijladvies en de gezellige sfeer zullen absoluut blijven. Qua collectie zal Kamst Mode de bestaande klantenkring blijven verblijden. Daarnaast zal Kamst Mode voor wat leuke verrassingen zorgen als het gaat om het merkenpakket.

Met de komst van Kamst Mode neemt Miranda de rol van store-manager op zich. Ook blijven de huidige medewerkers Geke, Ilse, Marian en Dewi werkzaam in de winkel. Vertrouwde gezichten dus. De overname laat nog even op zich wachten. In augustus worden er wat aanpassingen gedaan in de winkel om vervolgens in september op feestelijke wijze een Kamst-start te maken. Tot die tijd staat de deur van She Fashion gewoon open.

Blijf de ontwikkelingen volgen op Facebook en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.