Home / / Schade in Ommen valt mee

Schade in Ommen valt mee

OMMEN – De gevreesde storm Ciara trekt langzaam weg uit Nederland. Tijdens deze storm gold code oranje vanwege de te verwachten buien en lokaal zeer zware windstoten. In Ommen werd het wel onstuimig maar het aantal schademeldingen valt mee. Deze eerste storm van 2020, heeft in Ommen niet voor maatschappelijke ontwrichting gezorgd en bleef ook de situatie in het verkeer goed beheersbaar. Er zijn wel veel takken uit bomen gerukt, reclameborden omgevallen en een dakraam kapot gewaaid. Verder zijn er volgens de politie in Ommen geen ernstige dingen gebeurd.

Lees ook

Een tweede leven voor gevonden voorwerpen

In regio IJssel-Vecht gaan gevonden telefoons na drie maanden naar de Stichting Opkikker REGIO – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.