Roel Gasbeek uit Ommen haalt brons bij Crossfitwedstrijd

OMMEN – Roel Gaasbeek, die traint bij de Ommense sportschool Sportrijk fit & gezond en CrossFit Ommen heeft in het weekend van 18 en 19 januari de derde plaats in zijn leeftijdscategorie weten te behalen bij de Masters & Teens Throwdown 2020 in  Amersfoort.

De Masters & Teens Throwdown is een twee daagse wedstrijd waarin Crossfit masters en teens uit Nederland de strijd met elkaar aangaan. In diverse CrossFit onderdelen met fietsen, gewichten, kisten, touwen en nog veel meer gaan de masters en teens de uitdaging aan. Twee dagen keihard sporten met veel plezier en aanmoedigingen zorgen ervoor dat atleten het beste uit zichzelf halen. Roel wist in deze zware competitie een derde plaats te behalen.

De sportieve Ommenaar, voormalig eigenaar van Sportrijk, is een sporter in hart en nieren. Hij is vaak te vinden in Sportrijk en in de CrossFit box. Naast de nodige voldoening laten de resultaten van Roel zien, dat sporten voor zowel jong als oud is en dat je ook als je boven de 70 bent nog nationale kampioenschappen kunt winnen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.