Reisadviseur Angela maakt werk van uw vakantie

(Advertorial)

OMMEN – ‘Ik ga op reis en ik neem mee?’ U kent het spelletje vast wel, maar ook alle antwoorden? Angela de Lange wel. De 43-jarige Ommense is deze maand gestart als persoonlijk reisadviseur van Tui at home. ”De eerste reizen zijn geboekt”, lacht Angela tevreden. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, werkt ze niet alleen samen met Tui, maar ook met ruim zestig gerenommeerde Nederlandse en Duitse touroperators.

Als persoonlijk reisadviseur maakt Angela werk van uw vakantie. “Het zoeken naar een geschikte vakantiebestemming kost doorgaans heel veel tijd. Heel veel mensen hebben het welhaast te druk om daar voldoende tijd voor uit te trekken. Daarbij is het aanbod online over het algemeen ook zo groot en uitgebreid dat mensen door de bomen het bos niet meer zien,” meent Angela, die zich vanuit die gedachte ten doel heeft gesteld om mensen te ondersteunen en werk uit handen te nemen bij het plannen van een vakantie. “Ik kan de hele reis van A tot Z regelen. En het maakt niet uit of het nu om een stedentrip, een culturele reis, een skivakantie of wat dan ook gaat. Op basis van de wensen van de klant zet ik de mogelijkheden op een rij, zodat hij/zij de reis kan kiezen, die helemaal aansluit bij zijn/haar wensen en budget.”

Ontzorgen

Ontzorgen is het sleutelwoord voor de Ommense reisadviseur. Ontzorgen bij het zoeken naar de juiste vakantiebestemming, maar ook uit handen nemen wat er zoal nog meer bij komt kijken, zoals het afsluiten van verzekeringen, het regelen van een huurauto, een visumaanvraag, stoelreservering en wat dies meer zij. De reisadviseur van Tui at home regelt het allemaal, gebaseerd op een ruime ervaring in de reisbranche.

Zo was Angela een aantal jaren werkzaam bij de OAD in Holten, maar onder andere ook werkzaam als hostess in Spanje en Portugal. “Reizen is van jongs af aan mijn passie geweest. Het is prachtig om andere culturen te ontdekken en mooie natuur te zien. Voor mijn werk, maar ook privé heb ik veel gereisd en mooie bestemmingen gezien, variërend van Canada tot Suriname en Sri Lanka. Ik kan moeilijk zeggen wat ik de mooiste plek vond. Elk land, stad of streek heeft haar eigen charme,” meent Angela. Wat ze vooral belangrijk vindt is dat mensen onbezorgd moeten kunnen genieten van hun vakantie en daar wil ze zich als persoonlijk reisadviseur graag voor inzetten.

Angela is geboren en getogen in Ommen. “Als persoonlijk reisadviseur kan ik heel flexibel met mijn tijd omgaan. Als mensen graag willen dat ik in de avonduren langskom om zaken op een rij te zetten, dan is dat ook geen probleem. In onderling overleg kan alles,” meent de Ommense, die naast haar mobiele reisbureau ook nog les geeft bij Profit Gym. In haar spaarzame vrije tijd rijdt ze paard, maar onderneemt ze ook graag gezellige activiteiten met vriendinnen. “Ik ben een levensgenieter en wil als reisadviseur ook zorgen dat mijn klanten van hun vakantie genieten, van begin tot einde. Daar ga ik voor.”

Mensen die een vrijblijvend reisadvies van Angela willen, kunnen bellen naar: 06-11165389 of mailen. Meer gegevens vindt u op de website tuiathome.nl/reisadviseur/angela-de-lange. “Vertel mij wat uw vakantiewensen zijn, welke bestemming u graag wilt bezoeken en welke activiteiten u wilt ondernemen tijdens uw vakantie. Op basis van uw gegevens zal ik een reis voor u samenstellen, die voldoet aan uw wensen en deze samen met u doornemen. Hebt u liever persoonlijk contact, dan is dat ook geen probleem. Ik kan bij u langskomen op een moment dat het voor u het beste uitkomt.”

Meer info: tuiathome.nl/reisadviseur/angela-de-lange

Tekst: Geke Lensen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.