Raad & Recht biedt gratis hulp bij jaarlijkse belastingaangifte

(Advertorial)

Het Belastingteam van Raad en Recht biedt ook dit jaar weer gratis hulp aan inwoners van de gemeenten Hardenberg en Ommen en is bedoeld voor particulieren met een bruto-jaarinkomen en een vermogen (spaargeld) tot 25000 euro per jaar.

Naast hulp bij de aangifte inkomstenbelasting kan het belastingteam ook de helpende hand bieden bij het aanvragen en wijzigen van toeslagen, het schrijven van een bezwaarschrift naar de belastingdienst en het aanvragen van kwijtschelding van gemeentelijke belastingen.
Raad & Recht is een door de Belastingdienst aangewezen Toeslagen Servicepunt. Dit betekent voor de cliënt dat er rechtstreeks informatie bij de Belastingdienst kan worden opgevraagd en dat wijzigingen direct kunnen worden doorgegeven.

Wilt u geholpen worden? Bel 0523-273666 of stuur een mail naar info@raadenrecht.nl. Voor meer informatie over de dienstverlening van Raad en Recht; kijk op www.raadenrecht.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.