Home / / Potgrondactie van het OmmerMannenkoor

Potgrondactie van het OmmerMannenkoor

OMMEN – De leden van het Ommer mannenkoor zijn ook dit jaar met potgrond onderweg. Vanaf maandag 2 maart t/m zaterdag 7 maart zijn de mannen aan de deur te verwachten. De potgrond wordt aan huis geleverd, dus geen gesjouw met zware zakken etc.

De zakken potgrond van ca. 45 liter kosten 3,50 euro per zak (3 zakken voor 10 euro). Mochten zij u niet thuis aantreffen, dan is er telefonisch (tussen 18.30 en 19.30 uur) te bestellen via: 0529-452805, de bestelling wordt dan nageleverd.

Lees ook

Alle activiteiten van Saam Welzijn stopgezet tot 1 juni 2020

NIEUWLEUSEN – In verband met het heersende coronavirus en de hiervoor ingestelde maatregelen, stopt Saam …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.