Polhaar maakt zich op voor het carnavalsfeest

DALFSEN – Katholieke Basisschool de Polhaar in Dalfsen viert dinsdag 25 februari het jaarlijkse carnavalsfeest. De school wordt dan omgedoopt tot Polharski. Schooldirecteur Antoinette Holterman draagt de sleutel van Polharski voor die dag over aan de nieuwe prins of prinses carnaval.

Voorafgaand zullen drie kinderen van groep 8 zich op gekke-haren-dag als kandidaat prins of prinses voorstellen. De kinderen van de Polhaar mogen na deze presentatie hun stem uitbrengen. De uitslag hiervan wordt op de carnavalsdag bekendgemaakt, waarna de nieuwe prins of prinses de leerlingen voorgaat in het feestgedruis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.