Plan Effect neemt organisatie Crea Weekend in Hardenberg over van Easyfairs

HARDENBERG/OMMEN – Het organisatiebureau Plan Effect neemt per direct de publieksbeurs Crea Weekend over van beursorganisator Easyfairs. Deze driedaagse creatieve beurs in Evenementenhal Hardenberg is al jaren een begrip in de regio. Voor eigenaresse Aline Hofstee van Plan Effect komt een droom uit. “Ik was als klein meisje al helemaal weg van allerlei creatieve hobby’s, het was echt mijn lust en mijn leven. Ook nu nog bezoek ik ieder jaar Crea Weekend samen met mijn dochter en met vriendinnen. Ik vind het een prachtig evenement. Toen de kans zich voordeed om Crea Weekend zelf te mogen organiseren, kon ik niets anders dan dit met beide handen aan te pakken. Het past gewoon heel goed bij mij en bij mijn bedrijf!”, zegt Hofstee.

Beursorganisator Easyfairs is zeer verheugd met de overname, met name voor haar deelnemers en bezoekers. “Wij organiseren jaarlijks zo’n tachtig events, waaronder Crea Weekend. Voor de toekomst hebben wij de keuze gemaakt om ons te focussen op andere events, maar wij wilden Crea Weekend niet verloren laten gaan. Crea Weekend is voor duizenden mensen een onmisbaar moment in het jaar. Daarom hebben wij gezocht naar een overnamekandidaat. Met Aline en haar team kunnen wij ons geen betere organisatie wensen. Met hen krijgt Crea Weekend de tijd, ruimte en liefde die het verdient”, zegt Manita Philipsen namens Easyfairs.

Voor 2020 staan er twee edities van Crea Weekend op de agenda: een voorjaarseditie op 17, 18 en 19 april en een najaarseditie op 2, 3 en 4 oktober in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie over Crea Weekend: www.crea-weekend.nl en voor meer informatie over Plan Effect: www.planeffect.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.