Patrick Nederkoorn komt cabaretmeters maken in Stoomfabriek

DALFSEN- Zijn bekendheid neemt met het uur toe, de lovende recensenten buitelen over elkaar heen en de zalen raken steeds sneller uitverkocht: Patrick Nederkoorn (1983) vestigde in korte tijd zijn naam als mediavullend fenomeen en duizendpoot.

De afgelopen tijd was hij zichtbaar en hoorbaar in De Wereld Draait Door met collega cabaretiers Jan Beuving en Tom Dicke over hun belastingcabaretprogramma ‘Leuker kunnen we het niet maken’. Daarnaast is hij columnist bij radiotoppers ‘Met het Oog Op Morgen’ en ‘Spijkers Met Koppen’. Wat bezielde hem om ooit gemeenteraadslid te worden? Welke onzin verkocht hij als zodanig en hoe vond hij zichzelf weer terug? ‘Ik betreur de ophef’ is een net zo grappig als pijnlijk inkijkje in een wereld van valse beloftes en oprechte leugens.

De voorstelling is te zien in theater De Stoomfabriek op donderdag 6 februari om 20.30 uur. Kaarten kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar aan de zaal, bij de Primera of via www.theaterdestoomfabriek.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.