Optreden toneelvereniging Vorie-Vana voor De Gemienschop van Oll Ommer

OMMEN – De Gemienschop van Oll Ommer houdt vrijdag 14 februari haar jaarlijkse ledenvergadering/dialectavond in het Hervormd Centrum in Ommen. De ledenvergadering start om 19.30 uur. Aansluitend om 20.00 uur, voert de toneelvereniging Vorie-Vana uit Beerzerveld het toneelstuk ‘Als de natuur zien gang giet’ op. De toneelvereniging staat erom bekend dat ze bijzondere mooie toneelstukken op
de planken brengen met een groep zeer enthousiaste spelers. Indien u belangstelling heeft om deze avond te bezoeken, kunt u wellicht naderhand als lid worden ingeschreven van De Gemienschop van Oll Ommer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.