Open Dalfser Stamppotten bridgedrive

DALFSEN – Op zaterdag 15 februari houdt de Bridgecub Dalfsen een Stamppottendrive in Hotel Restaurant Het Roode Hert, Hessenweg 41 in Dalfsen. Het betreft een open bridgedrive, waar ook niet-leden hartelijk welkom zijn.

Het inschrijfgeld bedraagt 50 euro per paar. Daarvoor krijgt u koffie/thee bij ontvangst, in de eerste pauze koffie/thee met bonbon, tijdens de tweede pauze een bitterbal en uiteraard het stamppottenbuffet.

Inschrijven kan tot uiterlijk 9 februari via de website van de Dalfser bridgeclub: www.bridgeclub-dalfsen.nl.
Het inschrijfgeld kan overgemaakt worden naar bankrekening NL71RABO0115505407 t.n.v. BridgeSociëteit Dalfsen onder vermelding van Stamppottendrive 2020 en de namen van de deelnemers. De inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.