Ommen zingt op vier interkerkelijke zangavonden

OMMEN – De interkerkelijke werkgroep ‘Ommen zingt’ houdt jaarlijks vier interkerkelijke zangavonden. Deze avonden vinden plaats in één van de Ommer Kerken op (vier) zaterdagavonden van 19.00 tot 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om even na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

De liederen die gezongen worden zijn onder meer bekende psalmen, gezangen, opwekkingsliederen en Johannes de Heer liederen afgewisseld door orgel/pianospel en optredens van zangers/zangeressen en/of zanggroepjes. De avonden zijn gratis, maar er is wel een collecte.

De eerstvolgende zangavond is op zaterdag 8 februari in de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Het Baken, Trompstraat 2 in Ommen. De kerk is open om 18.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.