Home / / Muziekhandel Droog aan de Sterrebosweg

Muziekhandel Droog aan de Sterrebosweg

DALFSEN – Op zondag 16 februari speelt de band ‘Muziekhandel Droog’ bij Partycentrum Het Boskamp aan de Sterrebosweg in Dalfsen. De entree is gratis, echter er wordt wel met de pet rondgegaan. Muziekhandel Droog is een semi-akoestische band, de muzikanten; drie mannen en een zangeres komen uit de regio. En Frans (Herbrink) zelfs uut Vilsteren. De nadruk ligt op meerstemmige zang.

Het repertoire bestaat uit een mengeling van pop, folk, country, reggae, luisterliedjes en hier en daar een vleugje jazz of rock. Naast covers spelen ze ook eigen nummers. Herman, Fred, Jannie en Frans Herbrink uut Vilsteren van Muziekhandel Droog nodigen belangstellenden uit om een mooie middag te beleven van 15.00 tot 18.00 uur.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.