Meesterverteller Stan Fritschy voert je mee

OMMEN – Op dinsdag 11 februari vertelt meesterverteller Stan Fritschy zijn verhalen in de bibliotheek in Ommen. Hij is al dertig jaar professioneel verhalenverteller en heeft een voorliefde voor verhalen die op wat voor manier dan ook met onze geschiedenis verbonden zijn. Naast zijn verteloptredens schrijft hij zelf verhalen en de meesterverteller geeft aan anderen, jong en oud, de vertelkunst door.

Hij vertelt over mensen en dieren, of over personages die daarop lijken, of juist niet. Verhalenman Fritschy voert het publiek mee naar de hemel, terug naar de aarde, langs alles wat daar tussenin zit. Zijn het verzonnen verhalen? Ja en nee… Moet de historische basis altijd helder en eenduidig zijn? Voor een spannend en vermakelijk verhaal mogen geschiedenis en fantasie elkaar gerust versterken.

Aanvang 20.00 uur in de bibliotheek van Ommen. De lezing is op de bovenverdieping en bereikbaar met de lift. De toegangsprijs bedraagt 7 euro, bibliotheekleden betalen 5 euro en vrienden van Ccoba 3 euro. Kaarten zijn in de bibliotheek verkrijgbaar .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.