Lentefeest met kabouter Thijm

OMMEN – De lente komt eraan! Alle diertjes worden wakker uit hun winterslaap. De bloemen gaan weer bloeien en de blaadjes komen weer aan de bomen. Het is tijd voor het grote lentefeest van het dierenbos! Kabouter Thijm is er ook.

In de bibliotheek van Ommen wordt het lentefeest gevierd samen met kinderen van 0 tot 4 jaar. Dat betekent onder andere: Het egeltje wakker zingen en slingers maken voor het lentefeest. Op woensdag 4 maart is in de bibliotheek van Ommen de lente te ruiken, te horen, te zien, te voelen én te proeven.

Meedoen

Meedoen is gratis, er zijn 20 plekjes. Aanmelden is nodig (www.bibliotheeksalland.nl/kabouter) en: vol is vol. Het begint om 10.00 uur.

Boekstartcafé

In de bibliotheek in Ommen is elke eerste woensdag van de maand het Boekstartcafé, voor kinderen die nog niet naar school gaan. Er wordt altijd voorgelezen, en verder zijn er steeds wisselende leuke activiteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.