Home / / Lentefeest met kabouter Thijm

Lentefeest met kabouter Thijm

OMMEN – De lente komt eraan! Alle diertjes worden wakker uit hun winterslaap. De bloemen gaan weer bloeien en de blaadjes komen weer aan de bomen. Het is tijd voor het grote lentefeest van het dierenbos! Kabouter Thijm is er ook.

In de bibliotheek van Ommen wordt het lentefeest gevierd samen met kinderen van 0 tot 4 jaar. Dat betekent onder andere: Het egeltje wakker zingen en slingers maken voor het lentefeest. Op woensdag 4 maart is in de bibliotheek van Ommen de lente te ruiken, te horen, te zien, te voelen én te proeven.

Meedoen

Meedoen is gratis, er zijn 20 plekjes. Aanmelden is nodig (www.bibliotheeksalland.nl/kabouter) en: vol is vol. Het begint om 10.00 uur.

Boekstartcafé

In de bibliotheek in Ommen is elke eerste woensdag van de maand het Boekstartcafé, voor kinderen die nog niet naar school gaan. Er wordt altijd voorgelezen, en verder zijn er steeds wisselende leuke activiteiten.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.