Jeugdggz Dimence en De Kern slaan handen ineen

DALFSEN – Psychomotorisch therapeut Maaike Jouwsma van Jeugdggz Dimence en maatschappelijk werker Jonne de Hoop van De Kern zijn in de afgelopen maanden een samenwerking aangegaan. Ze ontwikkelden samen een sociale weerbaarheidstraining voor kinderen uit groep 7 en 8. De eerste groep heeft eind januari de training met positief resultaat afgerond.

De training bestaat uit acht bijeenkomsten en er kunnen maximaal acht kinderen aan meedoen. De thema’s die aan bod komen zijn onder andere; pesten, contact maken met anderen, luisteren en samenwerken. Het doel is vervolgens om ervoor te zorgen dat de kinderen meer zelfvertrouwen krijgen, voor zichzelf opkomen en beter contact kunnen maken met andere kinderen. De training is kosteloos en vindt plaats in de Trefkoele in Dalfsen.

Vindt uw zoon of dochter het lastig om met leeftijdsgenootjes om te gaan? Zou hij of zij graag willen leren beter samen te werken of voor zichzelf op te komen? Meld uw zoon of dochter dan aan, of vraag meer informatie via 038-4569700 of via email: j.dehoop@stdekern.nl. Na aanmelding wordt er een gesprek gepland met ouder en kind, om te kijken of deze training bij de persoonlijke situatie past.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.