Home / / Inschrijving ACO Scholierenloop Ommen geopend

Inschrijving ACO Scholierenloop Ommen geopend

Gratis trainingen op woensdag 11 maart, 18 maart en 25 maart

OMMEN – Op vrijdag 3 april vindt de achttiende editie van de ACO Scholierenloop in Ommen plaats. Deze wedstrijd is voor leerlingen van de groepen 3 t/m 8 van alle basisscholen binnen de gemeente Ommen en wordt georganiseerd door Atletiekvereniging ACO Van Elderen op Sportpark Westbroek.

De kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 lopen 400 meter (1 ronde); de kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 lopen 800 meter (2 rondes). Iedere deelnemer ontvangt een medaille. De nummers 1, 2 en 3 van elke categorie winnen een beker. Aan het eind strijden de scholen onderling tegen elkaar in de scholenestafette. De winnende school gaat naar huis met de wisselbeker.

Deelname aan de wedstrijd is gratis. De mogelijkheid om hiervoor gratis en onder professionele begeleiding te trainen is op woensdag 11 maart, 18 maart en 25 maart van 16.00 tot 17.00 uur op de accommodatie van ACO Van Elderen, Sportpark Westbroek te Ommen.

Opgeven voor de ACO Scholierenloop kan t/m donderdag 12 maart via deze link: https://inschrijven.nl/form/2020040320418-nl . Na 12 maart is inschrijving voor de Scholierenloop niet meer mogelijk.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.