Informatieavond over Centrumplan Dalfsen

DALFSEN – Op woensdag 12 februari houdt de gemeente Dalfsen een informatieavond over het Centrumplan Dalfsen. Tijdens deze avond, die plaatsvindt in de raadzaal van het gemeentehuis, worden aanwezigen bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Ook worden de schetsen van het Centrumplan Dalfsen gepresenteerd.

De gemeente werkt samen met inwoners en ondernemers, aan de toekomst van het Dalfser dorpshart. In het najaar van 2017 heeft de gemeenteraad de toekomstvisie ‘Dorp aan de Vecht’ vastgesteld. Hierover is door veel mensen uit het dorp meegedacht, onder andere via de campagne ‘Dalfsblauw!’. Van een centrumvisie wordt nu toegewerkt naar een centrumplan. De presentatie start om 20.00, inloop vanaf 19.45 uur in de raadzaal van het gemeentehuis Dalfsen.

Kijk voor meer informatie op: www.dalfsblauw.nl. Hier kunnen belangstellenden zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief ‘Het Dalfsblauwtje’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.