In naam der wet

ANKUM – Op vrijdagavond 6 maart houdt Plaatselijk Belang Ankum samen met Het Roode Hert een toneelavond. Gespeeld wordt het stuk: In naam der wet, door toneelvereniging Dito uit Balkbrug.

Er is een moord gepleegd in het dorp. De oude Derk Groothof is dood aangetroffen in zijn huis onder verdachte omstandigheden. Opperwachtmeester Sikkema blaast hoog van de toren dat zij de moordenaar, hoe dan ook, in de kraag zullen vatten. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoofdcommissaris Van der Valk is lang niet te spreken en dreigt het hele bureau op te heffen, als er niet gauw resultaat wordt geboekt. De opperwachtmeester krijgt hulp uit onverwachte hoek ….

Deze vrolijke crime, met een serieuze achtergrond is te zien in Het Roode Hert, de avond begint om 20.00 uur. Kaartjes kosten 5 euro en kunnen telefonisch gereserveerd worden bij Het Roode Hert: tel. 0529-433043 of bij Jeanet Klei, bestuurslid Plaatselijk Belang Ankum: 06-15372616.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.