‘Ik en mijn droom’ komt naar de Dante

OMMEN – In samenwerking met de gemeente Ommen, Vechtdal Wonen en WIJZ Welzijn voert groepsaccommodatie de Wolfskuil ook dit jaar het project ‘Ik en mijn droom’ uit. Waar er in 2019 is ingezet op de wijk Strangen, komen ze dit jaar naar de Dante.

‘Ik en mijn droom’ is een project voor jongeren tussen de 10 en de 15 jaar. De jongeren die zich aanmelden gaan een uitdagende samenwerking aan, waarbij ze van alles leren en hulp krijgen bij het laten uitkomen van hun droom. Dit gebeurt met veel toffe en leerzame activiteiten, veel gezelligheid en door de deelnemers te koppelen aan een coach. De Wolfskuil is op zoek naar tien jongeren woonachtig in de wijk Dante in Ommen, die een droom hebben en deze graag samen met de Wolfskuil wil verwezenlijken.

Hoe en wanneer en waar

Samen met de enthousiaste deelnemers van ‘Ik en mijn droom’ 2019 en andere belangstellenden komt de organisatie op woensdag 26 februari en vrijdag 28 februari bij jou/u aan de deur met meer informatie en een opgavekaart.

Goed om te weten

De tien deelnemers zijn in ieder geval beschikbaar in de meivakantie van woensdag tot en met vrijdag. Voor deze tien deelnemers is deelname kosteloos dankzij bijdragen van de gemeente Ommen en Vechtdal Wonen.

Meer weten en/of alvast aanmelden? Ga naar: www.wolfskuil.nl/ik-en-mijn-droom-ommen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.