Gezelligheidsbridge in het Emmagebouw

DALFSEN – De Dalfser bridgeclub houdt op vrijdag 21 februari tussen 15.30 en 18.00 uur in het Emmagebouw weer de maandelijkse spelmiddag voor iedereen die kan bridgen. Ook spelers zonder bridgepartner zijn welkom.

Er is geen sprake van een competitie, dus ook geen uitslag na afloop; de ontmoeting met andere bridgers is even belangrijk als het spel zelf. Belangstellenden hoeven geen lid te zijn of te worden van een bridgeclub. Iedereen die het leuk vindt om te bridgen kan aanschuiven. Er is alle tijd om spellen te bespreken of met de kaarten ‘open’ na te spelen. Wie wil meedoen moet er even voor 15.30 uur zijn, maar wie eerder naar huis wil, kan rustig gaan. De toegangsprijs is 3 euro: 2 euro voor de zaal en 1 euro voor lekkere hapjes. De consumpties worden betaald met munten die aan de bar verkrijgbaar zijn. Noteer alvast de volgende data in uw agenda: 20-3 en 17-4.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.