Home / / ‘Gewoon Aans!’ zet Stoomfabriek weer op stelten

‘Gewoon Aans!’ zet Stoomfabriek weer op stelten

DALFSEN – Op zaterdag 29 februari is het weer zover: theater De Stoomfabriek wordt platgelegd door revuegezelschap ‘Gewoon Aans!’ met het nieuwe programma ‘Kiek oet’. In onvervalst dialect wordt het Dalfser publiek getrakteerd op een veelvoud aan superkomische sketches, liedjes en andere podiumactiviteiten. De humor ligt overal op straat, maar ‘Gewoon Aans!’ schept met een feilloos gevoel voor dialectische details kruiwagens vol lachsalvo’s van het Twentse land. Zes leden telt het bonte troepje, dat met alweer hun derde programma de Overijselse podia opzoekt. Met de ‘oude’ rotten Louise Raamsteeboers, Gerrit Versteeg, Rinus Meulman en Frank de Wit heeft de groep ervaren spelers. In De Stoomfabriek begint het feest om 20.30 uur. De kaarten kosten 17,50 euro en zijn te verkrijgen via www.theaterdestoomfabriek.nl, bij Primera of aan de zaal.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.