‘Gewoon Aans!’ zet Stoomfabriek weer op stelten

DALFSEN – Op zaterdag 29 februari is het weer zover: theater De Stoomfabriek wordt platgelegd door revuegezelschap ‘Gewoon Aans!’ met het nieuwe programma ‘Kiek oet’. In onvervalst dialect wordt het Dalfser publiek getrakteerd op een veelvoud aan superkomische sketches, liedjes en andere podiumactiviteiten. De humor ligt overal op straat, maar ‘Gewoon Aans!’ schept met een feilloos gevoel voor dialectische details kruiwagens vol lachsalvo’s van het Twentse land. Zes leden telt het bonte troepje, dat met alweer hun derde programma de Overijselse podia opzoekt. Met de ‘oude’ rotten Louise Raamsteeboers, Gerrit Versteeg, Rinus Meulman en Frank de Wit heeft de groep ervaren spelers. In De Stoomfabriek begint het feest om 20.30 uur. De kaarten kosten 17,50 euro en zijn te verkrijgen via www.theaterdestoomfabriek.nl, bij Primera of aan de zaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.