Home / / Finale Vechtdal crosscompetitie bij ACO van Elderen

Finale Vechtdal crosscompetitie bij ACO van Elderen

Ommen – Op zaterdag 29 februari wordt de ACO van Elderen-cross gehouden. Deze cross is de finale van de vijfde Vechtdal crosscompetitie. Hoofdsponsor van dit evenement is Prins Sport. Ook buiten de competitie om kan ook worden ingeschreven voor deze loop. Er zijn dagprijzen beschikbaar, naast prijzen voor de competitiewinnaars.

De Vechtdal crosscompetitie is een samenwerkingsverband tussen loopgroep Zandstuve, AV Spurt ’88, AG’85 en ACO van Elderen. Elke vereniging houdt een crossloop. Het parcours in het Ommerbos wordt door de atleten als attractief en uitdagend beoordeeld en voert voor een gedeelte langs de trimbaan en grotendeels door het aanpalende bos. Aan het eind van de competitie wacht de drie snelste atleten van de 1,75, de 5 en de 10 kilometer een prijs. Daarnaast zijn er dagprijzen voor de snelste vrouw en man per afstand te verdienen. Vanzelfsprekend wordt de jeugdcategorie niet vergeten.

 

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.