Home / / Extra geld beschikbaar voor mooie initiatieven in het Vechtdal

Extra geld beschikbaar voor mooie initiatieven in het Vechtdal

REGIO – De open tuinenroute in Lemelerveld kan weer georganiseerd worden. Het inloopcentrum in Ommen krijgt hulp bij het maken van een toekomstplan en Stichting de Wolfskuil in Ommen voert het programma ‘Ik en mijn droom’ uit voor kinderen uit Ommen.

De hierboven genoemde projecten zijn ideeën van inwoners van het Vechtdal, mogelijk gemaakt met behulp van 4D. In iedere regio in Overijssel zijn 4D-makelaars actief. De 4D’s staan voor Durven, Delen, Denken en Doen. De 4D-makelaar kan meedenken over initiatieven over hoe er anderen erbij te betrekken, hoe een plan te schrijven en waar financiering te vinden is.

Voor het Vechtdal is er een budget van 25.000 euro per jaar beschikbaar, om in te zetten als cofinanciering voor het realiseren van initiatieven. Wil je ook meebouwen aan het versterken van de sociale kwaliteit in het Vechtdal? Of heb je hulp nodig bij het realiseren van jouw idee? Neem dan contact op met Karola Schröder, de 4D makelaar in het Vechtdal: karola.schroder@planet.nl of kom naar een spreekuur of bijeenkomst.

8

Lees ook

Marijn de Vries nieuwe toezichthouder bij RTV Oost

REGIO – De Raad van Toezicht van RTV Oost heeft Marijn de Vries (42j) per …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.