Erik Hulzebosch met duo Tiz Nix in Theater Carrousel

OMMEN – Op vrijdag 14 februari klinken de ‘Vassies van Vrogger’, uitgevoerd door het duo Tiz Nix, in theater de Carrousel in Ommen. Naast de muzikale medewerking van Ommens’s ereburger Henk Ruiter op piano, verzorgt Erik Hulzebosch een gastoptreden waarbij hij laat horen dat hij naast een gezellige babbel, ook verdienstelijk kan zingen.

Hoewel hij in eerste instantie niet zou optreden heeft hij alsnog toegezegd. Zijn moeder vond het optreden met duo Tiz Nix in Hardenberg zo leuk, dat zij ook in Ommen weer van de partij wilde zijn. Hulzebosch: “Ik doe dit voor mijn moeder omdat ik zag dat zij, samen met een enthousiaste volle zaal, die avond geweldig heeft genoten.”

Herman Hutten van duo Tiz Nix vult aan: “Wij zijn vanzelfsprekend blij dat Erik alsnog heeft toegezegd. Er is een muzikale klik, hij kan ook nog eens geweldig zingen en maakt er als geen ander een gezellige boel van.” Erik vertelt het één en ander over zijn carrière en zingt enkele bekende liedjes onder muzikale begeleiding van Henk Ruiter.

‘Vassies van Vrogger’ staat garant voor een gezellige meezingavond. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.theatercarrousel, bij de Primera vestiging (Bermerstraat) in Ommen en aan de theaterkassa.

Meer info: www.theatercarrousel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.