Einde van een traditie: Fietsvierdaagse Lemelerveld stopt ermee

LEMELERVELD – Na bijna tien jaar stopt de organisatie met de fietsvierdaagse. In 2011 namen Kulturhus de Mozaïek en Cycling Lemelerveld gezamenlijk het initiatief om de fietsvierdaagse nieuw leven in te blazen. Onder het motto ‘Heel Lemelerveld op de fiets’ werd er enthousiast gestart met het uitzetten van routes, benaderen van rustpunten en het werven van de nodige vrijwilligers. Tijdens de fietsvierdaagse werden dagelijks alle routes met pijlen bewegwijzerd. Het werd goed gewaardeerd.

Aanvankelijk namen 200 fietsers deel. Een nieuwe traditie was geboren. Echter bijna tien jaar later heeft de organisatie, wegens minder aanwas besloten te stoppen. De opmars van e-bikes en vele prachtige goed uitgezette fietsroutes in de omgeving, zorgen ervoor dat mensen steeds vaker zelf de fiets pakken. Het doel ‘heel Lemelerveld op de fiets’ is behaald maar niet langer door middel van de fietsvierdaagse.

De organisatie, Cycling Lemelerveld en Kulturhus de Mozaïek, bedankt al haar vrijwilligers; van stempelaars tot route-uitzetters voor vele jaren vertrouwen en gezelligheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.