Home / / Eerste prijzen Valentijnsactie uitgereikt
.

Eerste prijzen Valentijnsactie uitgereikt

OMMEN – De eerste winnaars van de Valentijnsactie van de ondernemers in het centrum van Ommen zijn bekend. Zij kregen hun prijzen uitgereikt. De Valentijnsactie geeft klanten van de ondernemers in Ommen de gelegenheid om prijzen te winnen. Bij iedere besteding van 10 euro ontvangt de klant een stempel. Bij tien stempels is de kaart vol. Deze kan worden ingeleverd bij de By Linus, HEMA, Jumbo, en Albert Heijn.

Daarmee maken de klanten kans op een prijs. In totaal hebben de ondernemers in het centrum van Ommen zeventien prijzen beschikbaar gesteld. Op vrijdag 14 februari gaat de hoofdprijs eruit. Dit is een weekend Ameland. Daarnaast maken de mensen met de mooiste Valentijnsboodschappen kans op een diner voor twee personen. In totaal zijn er drie van deze dinerbonnen beschikbaar.

 

Lees ook

Dauwtrappen in het Vechtdal

REGIO – Op Hemelvaartsdag is het traditie om voor dag en dauw op te staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.