Een ‘nietszeggend’ stadje in luttele seconden op de (wereld)kaart

.

OMMEN – “We zijn trots op Ommen. Dus Ommen in eenzelfde zin noemen met ‘nietszeggend’ is veelzeggend. Wij (Ommenaren) hadden daar dus ook echt iets over te zeggen”, aldus (collega van het Ommer Nieuws) Sander Buiter, de twitteraar die Ommen in enkele seconden op de nationale – en wellicht ook op de internationale – kaart zette.

Hiermee doelde hij op het verslag van Erik Mouthaan voor het RTL Nieuws, die Ommen op 5 februari vergeleek met een relatief klein Amerikaans dorp waar de aldaar gekozen kandidaat voor de presidentsverkiezingen, burgemeester was.

Na zijn tweet werd Sander benaderd door Q-Music, hij kwam in de uitzending en sprak niet zonder trots over hoe geweldig Ommen is. Natuurlijk werd de langste tompouce genoemd, het grootste kerstpakket en Elfstedentocht winnaar Reinier Paping kwam voorbij. Verder nodigde Sander Erik uit, om Ommen te komen bezoeken. “We zullen hem met ‘proud’ Ommen laten zien.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.