Een bewuste date in de supermarkt

REGIO – Op vrijdag 6 maart gaat Vechtdal Boert Bewust op ‘date’ met de consument. Deze activiteit vindt plaats in de lokale supermarkten in samenwerking met landbouwstudenten van (de groene sector) Landstede.

Sticker uw bewuste keuze

Tijdens de date deelt Vechtdal Boert Bewust stickers uit die op een artikel geplakt kunnen worden. Graag kijken zij samen met u naar deze bewuste keuze en gaan zij hierover met u in gesprek. Waar let u op bij het kopen van uw etenswaren: is het in Nederland geproduceerd, is het diervriendelijk, milieuvriendelijk, voedselveilig of let u ergens anders op? Uiteraard vertellen de boeren graag iets over hun werkwijze en de levering van vele producten in de supermarkt. Aanmelden is niet nodig, de boeren lopen u graag tegen het lijf in de supermarkt.

Hoe meer dates, hoe meer liefde en begrip, dus mocht u agrariër zijn en mee willen doen aan deze ludieke actie? Laat het dan weten voor 24 februari via: vechtdalboertbewust@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.