Home / / Droom uitgekomen voor Stefan Westenbroek

Droom uitgekomen voor Stefan Westenbroek

OMMEN – Door zijn geweldige titel op de 500 meter afgelopen weekend in Enschede is Stefan Westenbroek geselecteerd voor het WK bij de junioren. Wat begon als een kleine kans om dit seizoen nog te schaatsen, mondt nu uit in het debuut van de 17-jarige scholier bij de Junior World Cup in Wit-Rusland en het WK in Polen. 15 en 16 februari zal de Ommenaar aan de start staan bij de derde en laatste World Cup van dit seizoen in Minsk en het weekend daarna, van 21 tot 23 februari, volgt de strijd om de wereldtitels in Tomaszów Mazowiecki. De Stokvisdennen wenst hem uiteraard heel veel plezier en succes.

Lees ook

Vrijwilligers bieden hulp en steun in de laatste levensfase

REGIO – “Ik vind het mooi dat ik betrokken mag zijn bij cliënt en mantelzorgers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.