De Spil programmeert knotsgekke wetenschapsshow

NIEUWLEUSEN – Kulturhus de Spil zet deze voorjaarsvakantie in op scholieren tussen de vijf en de twaalf jaar. Voor hen heeft de Spil iets heel bijzonders in petto, namelijk een knotsgekke wetenschapsshow. Deze vindt plaats op zaterdag 22 februari, van 11.00 tot 11.45 uur.

Tijdens deze show zullen er tal van proefjes worden uitgevoerd door twee zeer bekwame professoren. Deze professoren doen talloze experimenten met droogijs van -79 graden, zetten letterlijk hun handen in de brand en eindigen natuurlijk met een knal, middels een zelfgemaakte waterstofbom. Eén en al sensatie dus!

De voorverkoop start vrijdag 10 januari aanstaande. Kaarten zijn verkrijgbaar in Grand Café de Spil en kosten 7,50 euro per persoon. De mogelijkheid bestaat om na afloop van de show, met de (klein)kinderen te blijven eten. De Spil wordt namelijk voor één middag omgetoverd tot pannenkoekenhuis. Reserveren kan in het Grand Café. Er wordt voor deze show een beperkt aantal kaarten uitgegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.